Úvodní > Aktuality, články > Informace z certifikační sekce CIMA - duben 2018
 

Informace z certifikační sekce CIMA - duben 2018


Autor / zdroj: CIMA
Zveřejněno: 30.3.2018
Přečteno: 1968x

 

Informace o certifikační činnosti CIMA -  duben 2018

 

V lednu 2018 proběhly další certifikační zkoušky certifikačního orgánu CIMA. Jsme rádi, že můžeme uvítat v rodině držitelů certifikátů CIMA dalších 10 úspěšných marketingových manažerů (marketing CIMA-A, MCA) a 5 úspěšných držitelů titulu marketingový specialista (marketing CIMA-B, MCB). Úspěšnost certifikace byla u obou zkoušek 83 %. Polovina držitelů certifikátu marketingového manažera byla ze Slovenska. Je na škodu, hlavně pro uchazeče, že po ukončení kurzu neabsolvují certifikační zkoušku. Omluvená neúčast byla v lednu 2018 u zkoušky MCA 32%.

Další certifikační zkoušky se budou konat koncem června 2018.

 

Dovolujeme si držitele certifikátů dále upozornit na skutečnost, že platnost certifikátů je 5 let. Po tomto období si může držitel relativně jednoduše platnost certifikátu obnovit/prodloužit. Upozorňujeme na to vzhledem k tomu, že jsme v poslední době obdrželi několik žádostí o verifikaci údajů o dalším vzdělávání od personalistů. Je potom docela škoda, když musíme potvrdit například neplatnost certifikátu.

 

V poslední době rovněž dostáváme dotazy ohledně certifikace na úrovni CIMA-C, MBA diplomovaný marketér. V současné době nejsou přípravné kurzy nabízeny. Certifikační sekce CIMA může certifikační zkoušku provádět v podstatě kdykoliv, podle poptávky. Pro případné zájemce připravujeme upřesnění podmínek a formy certifikační zkoušky s možností individuální přípravy.

Podrobnější informace budou zveřejněny koncem dubna 2018.

 

Pokud budete potřebovat další informace ohledně systému certifikace CIMA, najdete je na www.certifikace-cima.cz, nebo nás můžete kontaktovat emailem na naše kontakty:

 

certifikace@cima.cz nebo cima@cima.cz

 

Investice do vzdělání je investicí do budoucnosti a prosperity. (A taky ji lze odečíst jako náklad z daní..)

 

Otakar Pivoda

Ředitel CIMA