Úvodní > Aktuality, články > Konference Projektový management potvrdila spolupráci s UNICEF i první řečníky
 

Konference Projektový management potvrdila spolupráci s UNICEF i první řečníky


Autor / zdroj: Lucie Ságnerová
Zveřejněno: 23.4.2014
Přečteno: 2584x

Zlín, 22. dubna 2014 - (PREKON) - Konference Projektový management, která se koná 6. a 7. května 2014 v prostorách budov Univerzity T. Bati ve Zlíně a Baťova institutu, ohlásila první řečníky, kteří potvrdili svou účast. Na letošní konferenci se svou přednáškou vystoupí Daniel Gamrot, Vlastimil Tesař či Vladimír Répal. Další novinkou tohoto ročníku konference je spolupráce s Dětským fondem OSN UNICEF, konkrétně se jedná o podporu očkovacích programů UNICEF a projektu „Adoptuj panenku a zachráníš dítě“.

Mezi další potvrzené řečníky letošního ročníku patří i Petr Kadlec či Pavel Reich, který účastníkům představí několik různých pohledů na inovativní a tradičním řešení projektů. Workshop nesoucí název „Televize ve víru mediální revoluce. Tradice a inovace.” si pro letošní ročník připravil Ing. Milan Fridrich, programový ředitel sekce Nových médií v České televizi.

Jako inovaci oproti loňsku jsme navázali spolupráci s Dětským fondem OSN UNICEF. Konkrétně se jedná o projekt „Adoptuj panenku a zachráníš dítě“, kdy dobrovolníci, především z řad studentů zlínské univerzity, vyrobili látkové panenky, které se následně budou dražit v rámci zakončení prvního konferenčního dne při společenském večeru. Každý, kdo tuto panenku získá, pomůže skutečnému dítěti, které bude za získané peníze proočkováno proti 6 hlavním smrtelným chorobám.

Smyslem této spolupráce je upozornit účastníky konference na aktuální situaci ve světě: Středoafrická republika, Sýrie, Jižní Súdán, Afghánistán, Somálsko, Jemen či Kolumbie – to jsou některé z 50 zemí, ve kterých probíhá humanitární krize. Ty v tuto chvíli ohrožují životy 59 milionů dětí. UNICEF proto vyhlašuje největší humanitární výzvu na pomoc dětem a jejich rodinám, které se ocitly v těžké situaci.

Konferenci pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Konference je pořádána v rámci předmětu Komunikační agentura, která studentům poskytuje možnost realizace jejich projektů v praxi.

Kontakt:

Lucie Ságnerová
Manažer PR
+420 774-863-357
sagnerovalucie@konferencepm.cz
www.konferencepm.cz