Úvodní > Aktuality, články > Seminář FENOMÉN ZNAČKY - začínáme už příští čtvrtek!
 

Seminář FENOMÉN ZNAČKY - začínáme už příští čtvrtek!


Autor / zdroj: doc. PhDr. Jitka Vysekalová, Ph.D.
Zveřejněno: 15.1.2015
Přečteno: 2546x

Česká marketingová společnost ve spolupráci s Chytilová & spol., patentová kancelář, s.r.o. si vás dovoluje pozvat na cyklus seminářů FENOMÉN ZNAČKY.

Jedná se o sérii čtyř seminářů, které uskuteční v Praze v nádherných prostorách Klubu Lávka  na Novotného lávce 1 v Praze 1 v termínech

22. ledna
19. února
26. března
23. dubna

roku 2015 vždy od 14 do 17 hodin.

Každý seminář je rozdělen do tří bloků. První blok bude vždy zaměřen na marketing, budování a rozvoj značky s důrazem na případové studie a konkrétní případy z praxe. Druhý blok bude věnován ochraně a obraně značky, opět s důrazem na konkrétní příklady. Velkou zajímavostí a novinkou je pak interaktivní třetí blok, který nese název ochutnávka značky. Zde se pokaždé seznámíte s jednou známou českou značkou, dozvíte se něco o její historii a současnosti a formou workshopu spojeného s ochutnávkou a hodnocením produktů dané značky se se značkou seznámíte osobně.

Cena jednoho semináře je 1190 Kč (včetně DPH).

Je možné přihlásit se na každý seminář zvlášť nebo zakoupit jako balíček celý cyklus. Účast na jednotlivých seminářích není vázána na určitou osobu, v případě absence můžete za sebe vyslat náhradníka.

V příloze zasíláme pozvánku a věříme, že vás tato nová aktivita zaujme a osobně se na seminářích setkáme.

doc. PhDr. Jitka Vysekalová, Ph.D.
prezidentka ČMS

Příloha - pozvánka: http://goo.gl/fylgLQ