Úvodní > Aktuality, články > Marketing CIMA a MBA startuje
 

Marketing CIMA a MBA startuje


Autor / zdroj: CS CIMA
Zveřejněno: 6.3.2015
Přečteno: 2955x

Vážení kolegové, držitelé certifikátů marketing CIMA-B a marketing CIMA-A,

     už jsem Vám před časem psal, že náš institut CIMA připravil společný projekt MBA s Vysokou školou manažerské informatiky, ekonomiky a práva v Praze. Jen připomenu, že se jedná o evropsky ojedinělý projekt, ve kterém po absolvování MBA programu „Expert marketingu a komunikace 2.0“ můžete v certifikačním procesu CIMA získat ještě mezinárodně uznávaný titul CIMA C, bez nutnosti absolvovat jeho vzdělávací program. Spojení programu MBA a akreditované certifikace nezávislým hodnotícím orgánem je přidanou hodnotou programu MBA, prokazuje ověřenou kvalitu programu a získaných znalostí a dovedností. To je to, čemu se říká „value for money“. CIMA je jedinou nezávislou akreditovanou institucí pro ověřování kompetencí osob pro marketing a prodej. Program MBA VŠMIEP je jedinečný program, který Vás posune do oblasti reálné dovednosti marketingového řízení.

     Mnozí z Vás jste nám psali nebo volali. Nezapomněli jste na nás a to je dobře. Takže dobré zprávy také pro Vás!

Výuka oboru „Expert marketingu a komunikace 2.0“ bude zahájena od druhé neděle v dubnu 2015, což znamená, že projekt úspěšně startuje!

Jak to bude probíhat?

  • výuka bude probíhat každou druhou neděli v měsíci
  • výuková část skončí v únoru 2016
  • obhájit závěrečnou MBA práci můžete již v jarním termínu 2016
  • hned poté se můžete přihlásit ke zkouškám CIMA C

Tituly MBA a CIMA C tak můžete získat během příštího roku.

Ale aby se tak mohlo stát, potřebujete udělat jen několik kroků: rozhodnout se ke studiu a podat elektronickou přihlášku na webu www.lepsimba.cz.

Možnost podání přihlášek pro jarní kolo studia MBA je do 30. března.

Více na www.lepsimba.cz