Úvodní > Aktuality, články > Další certifikovaní absolventi marketingu CIMA
 

Další certifikovaní absolventi marketingu CIMA


Autor / zdroj: Certifikační sekce CIMA
Zveřejněno: 7.4.2016
Přečteno: 2459x

V prvním čtvrtletí 2016 absolvovalo certifikační zkoušky úspěšně dalších 20 nových uchazečů o certifikáty marketingu CIMA. Zajímavostí a úspěchem je skutečnost, že úspěšnost u zkoušek byla 100%, přestože zkoušky byly jako obvykle náročné a v souladu s požadavky na certifikaci. Zkoušek se zúčastnili i uchazeči ze Slovenska. Uchazeči absolvovali přípravný kurz marketingu u akreditovaných vzdělávacích institutů  ICV(www.icv.cz), Gradua-CEGOS (www.cegos.cz) a VKC Intenzíva Bratislava (www.intenziva.sk).

Současně probíhají opakované certifikace, kdy si držitelé certifikátů obnovují a prodlužují platnost svých osobních certifikátů. Za uvedené období získalo 15 držitelů nový certifikát opakované certifikace s platností na dalších 5 let.

Všechny akreditované instituty nabízejí v současné době možnost přípravy na další certifikaci kompetencí marketingového a strategického řízení a prodejních dovedností. Příslušné informace a nabídky jsou na web stránkách institutů. Všechny informace ohledně certifikace a možnostech přípravy jsou také na www.certifikace-cima.cz, nezávislé certifikační sekce CIMA.

Všem úspěšným držitelům osobních certifikátů CIMA blahopřejeme.